PSA: Deze iconische Beats-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking heeft meer dan 50% korting

12 Dec 2022

PSA: Deze iconische Beats-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking heeft meer dan 50% korting

Een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, of het nu oordopjes of over-ear hoofdtelefoons zijn, kan op magische wijze allerlei vervelende geluiden om je heen blokkeren, waar je ook bent. Thuis, in de trein of in het vliegtuig, ze laten je zitten en luisteren naar je favoriete muziek en podcasts of een gesprek voeren. Als je op zoek bent naar een nieuwe koptelefoon of op zoek bent naar een geweldig cadeau, dan is dit het moment om te winkelen - Amazon heeft een enorme uitverkoop op de razend populaire Beats Studio3, premium draadloze koptelefoons met eersteklas line noise-cancelling functies. Ze zijn te koop voor $ 170, een mooie korting van $ 180.

Klopt Beats draadloze over-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking $170$350Bespaar $180 Deze hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking blokkeert actief externe ruis voor een eersteklas luisterervaring. Ze hebben een batterijduur tot 22 uur, waardoor je de hele dag draadloos kunt afspelen. Compatibel met iOS- en Android-apparaten. $ 170 bij Amazon

Normaal gesproken kost de Beats Studio3 $ 350 en maakt via Bluetooth verbinding met je Apple iPhone of Android-smartphone. Als u een iPhone-gebruiker bent, wordt deze draadloze hoofdtelefoon zelfs automatisch gekoppeld aan uw mobiele apparaat, dankzij de ingebouwde W1-chip. Dit is dezelfde chip die in alle Apple AirPods wordt gebruikt voor naadloze synchronisatie, elke keer weer. Ze hebben ook een batterijduur tot 12 uur na één keer opladen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u op lange vluchten zonder ruisonderdrukking komt. Bovendien heeft dit paar een 'Fast Fuel'-functie die de Beats Studio3 - die ook zweet- en waterbestendig is - drie uur afspeeltijd geeft na slechts 10 minuten snel opladen (of een uur gebruik na slechts vijf minuten). minuten opladen). Zo snel is het!

Amazon-recensenten zijn enthousiast over de geluidskwaliteit, ruisonderdrukking en het comfortniveau. Bovendien passen ze op bijna ieders hoofd, hoe groot of klein ook.

"Ik hoorde geluiden, instrumenten, in de muziek die ik nog nooit eerder in dezelfde muziek had gehoord", zegt een opgetogen recensent. "Ik ben verliefd en ze passen ook op mijn kleine hoofd lol."

"Ik heb nooit van oordopjes gehouden en ik kan ze niet lang dragen", schreef een opgetogen klant. "Ik vind ze ongemakkelijk en raak ze vaak kwijt. De draadloze Beats-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is het belangrijkste product dat ik bezit buiten mijn smartphone. Ik kocht het om te gebruiken op een lange buitenlandse vlucht en het was de slimste aankoop die ik dit seizoen heb gedaan . Er is geen vergelijking voor geluidskwaliteit, producteigenschappen en comfort."

Een andere recensent zegt dat de lading die ze vasthouden verbazingwekkend is: "De batterijduur is krankzinnig. Ik heb ze niet meer opgeladen sinds ik ze heb gekregen en ze zijn onlangs overleden na zes weken van verspreid gebruik."

"Comfortabel en het geld waard", zei een recensent die ze vijf sterren gaf. "Ik ben dol op deze koptelefoon. Ik heb ze een paar dagen en draag ze minstens 8 uur per dag. De geluidskwaliteit is goed en de ANC is ook goed. Ze zijn echt comfortabel en ik heb een groter dan normaal hoofd. "

Klopt Beats draadloze over-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking $170$350Bespaar $180 Deze hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking blokkeert actief externe ruis voor een eersteklas luisterervaring. Ze hebben een batterijduur tot 22 uur, waardoor je de hele dag draadloos kunt afspelen. Compatibel met iOS- en Android-apparaten. $ 170 bij Amazon

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. nog niet een lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (Trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven geciteerde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie

Meer cadeau-ideeën voor de feestdagen

We hebben je boodschappenlijstje voor de feestdagen gevuld met fantastische cadeau-ideeën voor iedereen op je lijstje. Je vindt deskundige keuzes over de beste technische cadeaus op Engadget, de beste cadeau-ideeën voor autoliefhebbers op Autoblog, cadeaus voor jongeren (en jong van hart) bij In the Know, en keuzes voor zowat iedereen op je lijst ( moeders, vaders, tieners, verpleegsters, noem maar op!) in Yahoo's sectie met cadeau-ideeën voor de feestdagen. Op AOL vindt u cadeau-ideeën voor senioren die winkelen voor moeders, vaders, tieners en peuters.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 10 december 2022, 17:50 uur