Lizzo is '100% die Grinch' in haar groene, nauwsluitende bodysuit: 'The Grinch that steal your boyfriend!'

12 Dec 2022

Lizzo is '100% die Grinch' in haar groene, nauwsluitende bodysuit: 'The Grinch that steal your boyfriend!'

Lizzo onthult de Grinch-outfit die ze droeg aan Jingle Ball. (Foto: Manny Carabel/FilmMagic)

Het begint veel op Kerstmis te lijken... in Whoville.

Lizzo ging zaterdag naar Instagram om een ​​video te delen van haar nieuwste vakantie-outfit, inclusief een volledige Grinch-outfit. De "Juice" -zanger wiegde groen haar en een gestreepte groene outfit, inclusief de beroemde vacht van het Dr. Suess-icoon. Ze zette de video op Shelby Swain's NSFW-kerstmelodie "Mrs. Grinch.”

De volgers van de Grammy-winnaar keken graag. De een zei: "Oké, mijn favoriete Grinch OOIT", terwijl een ander toevoegde: "Je kunt mijn kerst stelen wanneer je maar wilt."

Een derde grapte: "De Grinch die je vriendje heeft gestolen!"

Lizzo ondertitelde de video met '100% THAT GRINCH', een knipoog naar haar nummer 'Truth Hurts'.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Lizzo's outfit was niet alleen voor sociale media - ze droeg de door Grinch geïnspireerde kleding om op te treden tijdens iHeartRadio Jingle Ball in Madison Square Garden op vrijdagavond. Haar outfit was aanvankelijk een verrassing voor het publiek, aangezien de Hustlers-actrice - die ook fluit speelde op het podium - als eerste verkleed als mevrouw Claus naar buiten kwam.

“Heel erg bedankt Jingle Ball, bedankt MSG. Ik voel me vreselijk omdat ik eigenlijk een geheim voor jullie allemaal heb achtergehouden. Ik ben eigenlijk mevrouw Claus niet, 'zei ze op het podium, voordat ze haar rode jas uittrok om de groene look te onthullen. "Ik ben de Grinch!"

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Lizzo's kostuumwisseling van mevrouw Claus naar Grinch was niet de enige ruil die ze maakte bij Jingle Ball, volgens The Root. De artiest veranderde ook de tekst van haar nummer "About Damn Time", dat eerder de regel bevatte: "Feeling fussy, walkin' in my Balenci-ussy's / Tryna bring the fabulous." Lizzo zong in plaats daarvan "feelin' fussy, walkin' in my Yitty-ussies."

Yitty is de inclusieve shapewear-lijn van Lizzo, die ze samen met Fabletics beheert. Ondertussen is Balenciaga onlangs onder vuur komen te liggen voor een fotoshoot met kinderen die velen hebben uitgeroepen vanwege het ongepaste karakter ervan, hoewel het onduidelijk is wat Lizzo precies heeft bewogen om deze verandering door te voeren.

Het onderwerp van de HBO-documentaire Love, Lizzo was niet de enige artiest die het podium van Jingle Ball sierde. Sterren die optraden tijdens het NYC-evenement waren onder meer Dua Lipa, Charlie Puth, Backstreet Boys, The Kid LAROI, AJR, Demi Lovato, Lauv, Ava Max en Dove Cameron.

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.