5 Foolproof Machine-oefeningen om 'kalkoenvleugels' kwijt te raken

12 Dec 2022

5 Foolproof Machine-oefeningen om 'kalkoenvleugels' kwijt te raken

Een van de meest frustrerende gebieden om strakker en strakker te worden zijn je triceps, oftewel de kalkoenvleugels. Om dit te doen, moet u krachttrainingsbewegingen uitvoeren die rechtstreeks op de triceps zijn gericht. Daarom hebben we vijf onfeilbare machine-oefeningen samengesteld om zo snel mogelijk van kalkoenvleugels af te komen.

Als het gaat om uw trainingskeuze, is het belangrijk om een ​​drukkende beweging te kiezen, gevolgd door bewegingen die uw ellebogen strekken. Hoewel losse gewichten je belangrijkste trainingstool zouden moeten zijn, vergeet dan niet om machines mee te nemen! Machines kunnen behoorlijk effectief zijn bij het trainen van je triceps en het wegwerken van gevreesde kalkoenvleugels. Hoezo? De spanning is constant terwijl je je elleboog uitstrekt en een grote kneep voltooit de beweging. (Bovendien, hoewel technisch gezien geen machine, zijn kabels een fantastische manier om je armen te trainen.)

Als je kalkoenvleugels kwijt wilt en je triceps wilt versterken, zijn hier vijf onfeilbare machine-oefeningen die kunnen helpen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen, en bekijk vervolgens de beste armtraining om 'kalkoenvleugels' kwijt te raken, zegt trainer.

1

Smith Machine Close Grip Press

vrouw doet smith machine press om kalkoenvleugels kwijt te raken

Plaats een bank recht onder de Smith machine barbell zodat deze in lijn is met je polsen en schouders. Pak de stang vast en houd deze net buiten schouderbreedte vast. Haal het uit het rek en laat het vervolgens gecontroleerd zakken totdat de stang je borst raakt. Duw het gewicht weer omhoog en buig je triceps hard aan de bovenkant om te eindigen. Voltooi acht sets van 10 herhalingen.

GERELATEERD: De perfecte training van 5 minuten met staande armen voor gespierde biceps

2

Zittend triceps-extensieapparaat

trainer traint triceps op trainingsapparaat

Ga voor deze beweging op het tricepsapparaat zitten en plaats uw ellebogen op het kussen. Pak de handvatten vast, begin dan je elleboog volledig uit te strekken en buig je triceps hard aan de onderkant. Keer de beweging om totdat je helemaal omhoog komt, waarbij je de triceps aan de bovenkant uitrekt voordat je nog een herhaling uitvoert. Voltooi 10 sets van 12 herhalingen.

3

Touw Triceps Extensions

touw triceps extensions oefening

Laten we nu ingaan op touw triceps extensions. Begin de oefening door een touw aan het deel van een kabelschijf te bevestigen en het net boven de knoppen vast te pakken. Houd je borst omhoog en iets naar voren leunend, trek het touw naar beneden met je ellebogen, scheur het helemaal onderaan uit elkaar terwijl je je triceps buigt. Voltooi 15 herhalingen.

Verhaal gaat verder

GERELATEERD: Aanbevolen oefeningen om spiermassa in je armen terug te winnen

4

Cable French Triceps Extensions

Kabel Franse triceps extensions oefening

Cable Franse triceps extensions beginnen met het opzetten van de EZ bar bevestiging aan de onderkant van de kabelschijf. Pak het binnenste deel met beide handen vast en plaats het boven je hoofd. Draai rond zodat het vlak achter je is. Buig van de ellebogen naar waar je biceps je onderarmen raken om een ​​diepe triceps stretch te krijgen. Zodra ze elkaar hebben aangeraakt, strek je je armen uit en buig je je triceps hard naar boven. Voltooi 12 sets van 15 herhalingen.

5

Eenarmige kabeltriceps-extensies

trainer demonstreert eenarmige kabeltricepsverlenging

Voor de eenarmige kabeltricepsverlengingen, begint u met het uittrekken van een van de kabelkatrollen bij de knop zonder hulpstuk. Ga in een gespreide houding staan ​​​​met je andere arm die je biceps ondersteunt. Doe een triceps-strekking door vanuit je elleboog te buigen tot je vuist precies achter je hoofd zit, en strek hem dan volledig uit, waarbij je hard buigt om af te maken. Voltooi 10 sets van 12 herhalingen op elke arm.